Persoonlijk

Mijn belangstelling voor het spirituele is altijd aanwezig geweest. Ik heb er veel over gelezen maar het was iets voor andere mensen, in mijn leven was er geen ruimte en geen plaats voor. 2003 was een moeilijk jaar voor mij. Er kwam een healer op mijn weg en ik heb de kans met beide handen aangegrepen om healingen te ontvangen, zodat ik in het dagelijkse leven genoeg energie had om door te kunnen. Tegelijkertijd werd er geluisterd naar mijn verhaal in de situatie.

In 2004 ben ik zelf aan mijn eigen ontwikkeling begonnen. Ik ontdekte hoe ik zelf in elkaar zat, waar alles vandaan kwam, wat ik daarbij voelde en wie ik zelf was. Bij Omzin in Borne heb ik alle opleidingen en cursussen gedaan, die voor mij goed waren om te ervaren. Deze opleidingen hebben mij geholpen om mijn eigen weg te vinden. Elk mens volgt zijn eigen weg en heeft dus ook behoefte aan wat aansluit op zijn of haar pad.

Ik ben blij dat ik de moed heb gehad om mijn eigen ontwikkeling aan te gaan. Ik heb het als bijzonder ervaren dat er mensen met hun talenten mij geholpen hebben om mijn eigen leven te ontwikkelen. En voor mij is het bijzonder dat ik weer andere mensen voort kan helpen in hun proces om jezelf te vinden en te ontdekken.

In 2014 heb ik de vierjarige opleiding Trance Medium afgesloten. Aangezien je nooit te veel kunt leren over bewuste en onbewuste gebeurtenissen, ben ik het vijfde jaar van de opleiding in gegaan. Voor verdere informatie verwijs ik u naar Flux Utrecht.


Eenmaal in de binnentuin van je Ziel aangekomen
een hof, bijna zuiver wit,verscholen en rein
ervaar je dat dit niet het einde van je reis zal zijn.
De Ziel zal zich verder willen rijpen en nooit stil willen staan
Men zal nog door vele poorten moeten gaan.

[De meander van een woordenstroom]