Handoplegging

Bij de handoplegging komt er een energie door me heen die verschillende kwaliteiten in zich heeft, zodat mijn handen aan de ander kunnen geven wat er nodig is. De energie en mijn intuïtie hebben het vermogen om juist daar te zijn waar het aan de orde is. Omdat het intuïtief is, is het nooit hetzelfde. Mijn handen leg ik op de desbetreffende plek, waardoor de blokkade in beweging komt. Ook de emotie, bijvoorbeeld angst, boosheid of verdriet, wordt dan losgelaten.

Alles wat het lichaam meemaakt wordt opgeslagen in organen, spieren, skelet of bindweefsel als de emotie van dat moment niet kan worden geuit of verwerkt. Je lichaam vergeet niets. Met handoplegging kunnen op een zachte manier de emoties loskomen en energieverbindingen worden weer hersteld.

Aangezien ik ook reader en healer ben, komen er bij mij beelden of inzichten voorbij waar het mee te maken heeft, zodat we er nadien over kunnen praten als je dat wilt.

De behandeling word als heel fijn ervaren. Je komt dichter bij jezelf, de onrust gaat weg, je kunt weer beter slapen, hebt minder hoofdpijn of migraine of de pijn wordt minder hevig.